SİNOP / AYANCIK - Şehit Ahmet Can Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü Programı, Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yükseokulu Konferans Salonunda okulumuz koordinatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Programda ilçe geneli yarışmalarda derece alan öğrencilere hediyeleri verilmiştir. Öğretmenlerimiz Emine KUŞAK ve Hilal KINIKOĞLU'nun hazırlamış olduğu "İstiklal Marşı'nın Yazılış Öyküsü" adlı oyun, ortaokul ve lise öğrencilerimiz tarafından seyircilerin takdirine sunulmuştur. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Ara

Şehitlerimizi anmak ve okunan Yasin-i Şerifleri bağışlamak için okulumuzda etkinlik düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuzda "Hedef YKS Kariyer Günleri" kapsamında etkinlik düzenlenmiştir.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayesinde Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Mesleki Yarışmalar Sinop İl Finali Boyabat, Gerze ve Türkeli ilçelerinde düzenlenmiştir.

Ara

Ayancık Kaymakamlığı himayesinde, Ayancık Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Şehit Ahmet Can Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu koordinesinde "Filistinli Çocuklara Yardım Kermesi" düzenlenmiştir.

Kas

Ayancık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Türk dili ve edebiyatı öğretmeni olarak görev yapmaktayken okulumuza müdür olarak atanan Dr. Müjdat KIZILOĞLU, okulumzudaki görevine başlamıştır. Kendisine imam-hatip ailesi olarak başarılar dileriz.

Kas