SİNOP / AYANCIK - Şehit Ahmet Can Anadolu İmam Hatip Lisesi

Dr. Müjdat KIZILOĞLU - Okul Müdürü

1986 yılında Erzurum’un Narman ilçesinde doğdu, Tortum nüfusuna kayıtlıdır. 2003 yılında ortaöğrenimini Erzurum Lisesinde tamamladı. 2007 yılında Atatürk Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 2013’te “Tortum ve Köylerinde Derlenen Memoratlar Üzerine Bir Araştırma” adlı teziyle yüksek lisansını, 2021’de “Türk Kültüründe Kişi Adları (Türkiye Sahası)” adlı teziyle doktorasını Atatürk Üniversitesi, Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü, Türk Halk Bilimi alanında tamamladı. 2008 yılında Erzurum’da Türk dili ve edebiyatı öğretmeni olarak göreve başladı. 2017’de Sinop Ayancık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tayin oldu. 2023’te Sinop Ayancık Şehit Ahmet Can Anadolu İmam Hatip Lisesine müdür olarak atandı. Bu okuldaki görevine devam etmektedir. Evli olan Müjdat KIZILOĞLU’nun ulusal dergilerde yayımlanmış yazı ve makaleleri bulunmaktadır.